Bus landet!

Helloouu! haha hej jepp nu har alla i huset varit på buslandet och hatt almänt kul xD haha aa och efter det så åt vi på MAX och då tog jag chicken nuggets, fanta och stripps/ pommes ;) jepp och nu är vi hemma och tar det lungt :) ajja ikväll är det ingen fotbollt träning så då ska vi äta TACOS :D hehe jepp mmmmmh xD hörs ;) hejdå!
gammla bilder ;) jag xD
I lysekil :)
hos mormor o morfar <3
hos mankan och josse <33

Blogg paus!

Hejsan hoppsan! haha aa som ni kanske har märkt så har jag inte skrivigt på länge för kusinerna Alfred och Frank är här och då harman inget paus från dom alls xD men det är jätte kul och idag har vi tittat på kosläpp och sovigt middag xD..... eller jag Alfred och Frank har gjortdet för vi var sååååå trötta xD ;) jepp Men just nu sitter vi i köket och får Alfred att äta ;) men ses/hörs;) hejdå!
Alfred ♥

Skolan!

Tjaoouu! Jepp skola idag IGEN xD men det går bra ändå ;) på historia lektionen fick vi ett papper där man skulle rita upp en tidslinje när man föddes och frammot. Och sedan skulle man skriva i alla roliga/tråkiga hendelser man har uppleft ;) ajja jallafall fick vi hem det och så skulle man fortsätta fylla i den :P Skolan slutade kl 1 som tur var xD men men kanske skriver mer ikväll innan jag går och lägger mig i mamma och pappas säg och sovet ;).....haha ni kanske undrar varför jag ligger där inne så är det för att pappa är ändå inte hemma så jag snor hans plats ett tag eller snarare tills på fredag xD ;) hejdå!

Skolan!

Heej! Skola idag och fick gå upp kl 6 för pappa åkte till Dalarna kl 3/4 på morgonen och han kommer hem igen på fredag;) han skulle typ vara där med jobbet dom har så ibland att dom ska åka någonstans några dar xD men mne mamma är ju hemma så skit samma xD hehe jepp och det kommer några bilder sen också ;) men hörs sen ;) hejdå!
xD
xD

Förrådet!

Helloouu! Nu idag och igår har hela familjen städat förrådet och man kan säga att det lbev mycket som fick äldas xD men nu är allt klart och snart ska jag på fotbolls träning och vädret ute är regnigt och skit kallt xD men men sånt är livet xD hejdå!

Sorry!

Hej! jepp imorse fick man sova till kl 9 för på förmiddan skulle man sälja Majblommor till en som bor i vägla =]
hehe ätit, kollat på film, kollat på tv och fixat på bloggen så sorry för att bloggen har sett skiiiittttt ful ut xD hehe kommer fixa vidare nu så hejdå!

Öppet hus!

Tjabba tjena! Har tyvär inte skrivigt på några dar för jag har hatt annat för mig ;) jepp idag har vi hatt öppethus på min skola och vår klass skulle redovisa om Storbritanien :D Såååå jag och Maja redovisade om Skottland och det gick NOOOOG bra xD hmm och i helgen ska jag, mamma och Cornelia städa iårdning på förådet =\......och man kan säga att det är "(PROPP FULLT)" där inne =\ men men det ska nog gå bra =] hörs imogon ;) hejdå!
gammal bid jag har tagit ;)
....................................................................................................
också en gammal bild =]

Maja♥!

Hej! Idag har jag och Maja varit hemma hos mig och hatt almänt kul :D hehe jepp....skola idag igen ocg det har väll gott bra utom att jag har hatt ont i huvudet "HELA" dan ;( ajja ses ;) hejdå!

Måndag!

Tjaooo! Jepp måndag idag och skola ;) haha och den 26/4 kommer författaren Ingelin Angerborn till vår skola :D hehe jepp!! Idag fick vi läxa och det blev Matte och Svenska ;P men men man dör inte så lätt xD skriver mer sen hejdå!

Tränings match!

Hey! Jepp har tyvär inte skrivigt för igår kväll hade vi gäster och kl blev mycket....halv tolv ;) haha jepp och idag hade vi tränings match asså så dom poengen vi fick går inte med i serien ;) men jag gjorde ett mål av två :D hehe s ådet var kul kan man säga....men en av tjejerna i det andra laget fällde mig så jag blev skkkiiiitttt jordig och fick ont i handleden ;) och en i mitt lag fick ont i axlen så tyckte synd om henne ;) men vi förlorade tyvär med 4-2 :( men men vi vann över dom förra gången när det var en redig match ;) :D  ajja ;) ;) hejdå!

Kläder, kläder och ännu mer kläder!

Helloouu! Haha jepp rubriken stämmer presic, idag har jag plockt iårdning på mitt rum och i min fotölj där det fanns miljardes miljardes kläder i.....alvarligt det tog ssskkkkkiiiiittttt lång tid att plocka vika in ALLA kläder ;P hihi. kaaaaaaanske kommer det några bilder sen ;) ses ;) hejdå!

Krocket!

Hej! Jag har ju inte skrivigt på min blogg på länge pogrund av att jag har varit med Olga och vi spelade krocket som var skiiiit kul :D och att jag inte har orkat startat min data på kvällarna :) haha jepp xD  Men nu ska jag skissa en nu bild ;).....ska be Cornelia ta bild på den andra jag är klar med xD....orkar inte göra det själv xD  haha så hejdå!

Arga snickaren!

Tjabba! Nu har jag, Cornelia och pappa tittat på arga snickaren ;) det var bra tycker jag haha jepp har pyntat min antekningsbok också ;).....blev nöjd :D kanske hinner jag ladda upp bilder imorgon på kvällen för vi ska till farmor och Olga och kanske bada så det blir sen ;)haha ska sova nu så hejdå!

Älmhult!

Hello! Just nu chattar jag med Ayla och tittar på mobil skal till min mobil ;) hmm.......jaaa idag var det ju skola och på en lektion så pratade vi om mobning och då skrev vi våra namn på en lapp och sedan fick vi ta en annan lapp xDmen det var en hemlig kompis man fick och den skulle man vara extra snäll mot eler så där xD ;) hehe och jag kommer inte säga vem jag fick xD haha ses ;) hejdå!

Top modell sverige!

Tjena  moss! Jepp jag och Cornelia satt i mamma och pappas sovrum för att titta på Top modell sverige och det var GRYMMT BRA!!......xD......haha jepp och ska sova nu ;) så ses ;) hejdå!

Första skoldagen!

Hej! jepp idag var det ju Första skoldagen efter lovet ;) menn det har gått bra ;) ska ut och fota nu så hejdå!

Håll!

Hi! Jepp idag var det ju hallarydloppet oh det gick VÄLL bra.....................tror jag xD.............eller nä vi kom typ sist i vår årsklass xD men men vi har jallafall försökt ;) :D hehe jepp nu ska jag sova ;) skola imorgon då !! ;P ska bli kul att få träffa Maja igen ;)  <33 hejdå!

Dagen idag!

Hejsan hoppsan! Jepp jag hann faktiskt skriva nu på morgonen fast jag trodde inte det men jag skriver i eftermiddag ändå ;) Så titta på bloggen då ;) haha jepp nu är jag taggad och redo för att springa Hallarydsloppet ;) :D SÅ NU KÖR VI!!!!!!! hejdå!

Så ska det låta!

Hejsan! Nu har jag och familjen myst framför tv:n och tittat på (så ska det låta) hehe ;) jepp och som jag skrev innan om hallarydsloppet så sitter jag och taggar för imorgon :D ska bli SKOJJ!! xD haha jepp ;) tycker att statestiken börjar bli lite sämre nu men hoppas NI fortsätter läsa min blogg :) ;) hörs imorgon efter middag för loppet börjar kl 10:00 ;) så hejdå!

Hallarydsloppet!

Helloouu! jepp imorgon är det "HALLARYDSLOPPET" :D haha jag ska springa med mina kusiner Olga och Tekla och det ska bli kul :D Vi ska springa 3,2 km ;).....så det klarar vi ;) xD haha jepp xD ses/hörs ;) hejdå!

Hemma!

Hey! Jepp nu är jag hemma från farmor och farfar :( det har varit kul att träffa våra kusiner som ex när vi skulle gå en runda runt sjön men jag och Olga gick till Netto och köpte hergårdstoppar och godis som vi bjöd på idag till efterrätt xD haha aa xD jepp vi hörs :) hejdå!

Kusiner!

Tjaaouu! Idag ska jag och Cornelia til farmor o farfar och hälsa på kusinerna :D hittade min gamla brevkompis på skype innan och nu har vi jätte bra kontakt=lycklig :D orkade faktiskt inte skriva igår det blev jätte sent för vi tittade på "Snabba chach" eller hur det stavas xD så jag kommer nog inte kunna skriva på bloggen mer idag men vi hörs ;) hejdå!

Förlåt!

Tjabba! Sorry för att jag inte har varit aktiv på bloggen men det har varit så sköt att inte sskriva xD haha aa faktiskt ;) men nu ska jag börja logga igen :] idag har vi posk-pyntat och det blev fint tycker jag xD så ni kommer få se bilder jag har tagit på pyntet ;) hehe ses/hörs ;) hejdå!
påsk ägg ;)
kanin xD
haha aa fler bilder kommer sen någon gång ;) xD

Maja♥!

Hej! ja idag har det varit en helt underbar dag!!! dagen med Maja var suverän och jätte rolig och den är svår att glömma.....älskar dig Maja <3  jag kommer skriva mer ikväll också så hörs ;) hejdå!

Mat!

Hejsan hoppsan! Jaa haha det fick bli jag att koka ris och koka upp kvällsmaten sen igår kväll med det gick sodär bra xD nej alvarligt gick det bra......tror jag xD. Somsakt ska jag till Maja imårgon :D ska bli kul:D haha har tittat på tv nyss och ska sova sen....i min egna säng för igår skulle ju mormor och morfar sova i mitt rum eftersom det är stört och så fick jag sova i biblioteket då ;( nää det var helt ok men ändå skiiitttt läskigt xD xD konstigt va att tycka det är läskigt att soova på nedervåningen i sitt egna hus xD xD men men sån är jag xD jaja ses imårgon och det (KANSKE) kommer bilder från när jag var hos Maja ;) hejdå!

Maja♥!

Hi! jepp imorgon ska jag och min ÄLSKADE VÄN vara hemma hos henne och det ska bli skit kul :D
längtar <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 :D hehe ses/ hörs ;) hejdå!
bästa vän 
best friend 


Mormor och morfar!

Tjena! Nu har mormor o morfar åkt hem och det var sund men det var kul så länge det varade ;) jag och mormor försökte väva ett armband men det gick (INTE) xD haha nääääh men men xD okej har inte såmycket att säga men hörs sen någon gång ;) hejdå!

Orka!

Helloouu! Igår kom ju mormor och morfar och dom ska åka hem idag :( men vi "kanske" ska gå på GK:s i Ullared :D orkade inte skriva igår men som ni kanske har sett bytte jag och Cornelia lite saker på bloggen och jag blev nog nöjd xD haha jepp kanske hörs ;) hejdå!

Wille, 6 år!

Hello! Jaaaa idag är det Willes födelsedag och han fyller 6 år :D vi firade han med att ge han ett ben att äta på xD haha hans godis xD GRATTIS GRATTIS GRATTIS till han ;) kommer bilder från när vi hämtade han från sitt andra hem när han var valp och en massa andra på han <3 :D hejdå!
wille <333
wille <33
wille <33


Converse!

Hejsan! Nu kommer bilderna jag lovade ;) :D
mina onverse <3
mina converse <3
mina converse <3
mina converse <3
mitt armband <3
min tröja <3
min tröja <3

Trött!

Hey! Jaaa hahah sitter här i min myshörna i mitt rum och väntar på att mamma ska komma in så vi kan äta frukost ;) Idag kommer kanske mormor och morfar ;) JIPPI haha saknar dom :) städade rummet igår föresten och man kan säga att det var SSSKKKKIIIIIITTTTTT jobbigt xD haha jag lovade ju visa bilder på mina Converse men det gör jag nu på förmiddagen tror jag för jag hinner inte göra det i detta inlägget ;) hejdå!

Polen!

Hej hej! jag har inte skrivigt på ett tag för jag har varit i POLEN!!! :D haha man kan säga att vi kom på fel datum för det PISS rängnade och haglade och var skkkkkiiiiiiiiitttttt kallt men men inatt sov vi ju på en båt påväg hem och det blåste så mycket så vågorna slog mot båten så hela båten gungade så mycket så man knappt kunde stå xD haha men men vi har köpt Converse jag och Cornelia och Cornelia köpte vita och mina var typ vin röda men jag skule igentligen köpa Besch gråa ör Maja har sånna och vi ville att vi skulle ha lika men det fanns inte och sedan köpte jag en tröja och ett armband med och ni kommer få se bilder sen här under ;) När vi satt och väntade på att vi skulle komma på båten var det ett gäng som var AS fulla så det var en gubbe som bara trillade varje gåg han stod på benen så när vi skulle gå på båten blev han skjutsad på en vagn xD xD hahahahahahah aaa det är sant xD men men ses ;) hejdå!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu