Från ödlor till bilsläp!

Tjena! Haha aa från A-Ö xD lyssnar nu på Laleh med änglen i rummet och har precis hjälp mamma med att byta däck på släpet ;) hehe och idag i skolan blev det ett väldans prochekt med två ödlor =\ haha aa ni sog rätt "ÖDLOR" jepp precis xD jaa vi hittade ju två ödlor och hade dom i klassrummet och som ni vet är det PÅSK LOV snart och då kan dom ödlorna inte vara i skolan i en vecka så typ halva klassen skulle gå och släppa ut ödlorna och jag, Maja. N och hanna och några andra satt kvar för vi skulle titta på film men för dom som skulle gå ut och lämna ödlorna tog det JÄTTE lång tid och sen kom dom ju på att dom kunde jömma ödlorna och INTE släppa ut dom och så blev det typ råk för det var en kille som sa att han hade släppt ut ödlorna och då blev det KIV xD xD hah typ "en helt normal dag i Ryfors Skola" jepp SKIIIIITTTTTT vad långt inlägg men men xD hejdå!

Sigrid, Sigrid, Sigrid!

Hello! Jaaaa som ni vet  eller inte vet vann Sigrid på Sveriges Mästerkock :D hehe aa sitter och gör en header nu få se om den blir bra xD japp men ska inte störa mer ;) hejdå!

Skolan!

Hey! Jaa som ni vet är det ju skoldag idag som alla andra dagar haha ;) och på en timme var vi vid n backe och hämtade grod ägg och innan på morgonen hittade vi 2 ödlor så nu har vi dom i klassrummet xD men ändå.......ÄKLIGT!!!!........haha erkänn xD men men :D ses/hörs ;) hejdå!

Bästa Maja!

Tjaou! Ja rubriken stämmer verkligen :D Maja har varit här och det var "SUPERMEGAJOMBO KUL" :D :D hehe kommer massa bilder sen här under ;) Vi var hos fåren och gungade och MASSA MER :D hehe jepp Saknar henne redan :) <333 ses/hörs ;) hejdå!
den finaste jag har Best Friends 4 ever and ever 
hehe aa 

Sofias änglar!

Tjena! Har inte kunnat skriva för jag var hos Tayson i en och en halv timma och sen var jag hon grannarna och då ringde Josse= morbrors tjej och sa att när hon hade sagt såhär till Alfred=två årig kusin, Jossen barn:
Josse- Alfred jag älskar dig, älskar du mig?
Alfred- Nej jag älskar Evelina
haha aaa han är såååååå SÖT och sen fick jag prata med honom i telefon och då sa han att jag skulle komma dit "nu" och jag bara aaaawwwwweeeee <33 gullis!!! haha lite KÄRLEK i detta inlägget men men haha xD ses/hörs ;) hejdå!
sötjöten <33
gellet <3
gulle plutt
sötis

Årsmöte/sockenrådsmöte!

Hej! Ja det jag skrev som rubrik sämmer för jag och Cornelia har följt med mamma på ett möte med Socken nånting sån ja jalla fall så gjorde vi det ;) hehe kånstigt .....jag vet xD xD xD xD xD xD xD haha jaaaa! jaja som jag låvade innan ska jag ladda upp några bilder till er som jag tog i förgår eller igår ;) jag vet inte xD hörs ikväll eller "någon" gång xD ;) hejdå!

God morgon!

Tjabba! Vaknade någonstans vid kl 9 gik upp, åt frukost, gick ut gav Tayson mat, hjälpte mamma i rabbaten och nu har jag och Cornelia precis kommit hem från våra grannar för vi har varit där ;) hehe japp "kul dag" haha nooot xD xD xD xD xD xD xD bilder kommer ikväll ;) ses/hörs ;) hejdå!

Farmor och farfar/match!

Tjaauu! Har inte hunit skriva något för jag var hos mina farmor och farfar och sov där inatt och det var JÄTTE kul :D haha jepp...... Spelade en tränings match idag.., asså sån match som inte kommer i seiren haha lite svårt att fatta xD ajja xD efter matchen så åt laget på Mcdonalts och jag åt chicken mcnuggets, fanta exåtik och såklart pommes till det det var skiiit kul för Maja, Hanna och jag satt vid ett eget bord och hade almänt kul och så åt vi pommes utan att röra pmmesen med händerna xD xD xD xD xD xD xD haaha aa så vi är fett BÄST ♥ <3 ♥ <3 ♥ <3 ♥ <3 ♥ <3 ♥ <3 ♥ <3 ♥ <3 ♥ <3 ♥ <3 ♥ <3 ♥ <3
hehe ni ska också få se bilder jag tog idag ;) så titta nedanför inlägget ;) hörs ikväll tror jag ;) hejdå!


jag lägger upp fler bilder imorgon ;)

Lyxfällan!

Helloouu! Har inte skrivit på hela dagen för när jag kom hem åt jag flingor och macka och det tog SSKKIITT lång tid och sen gick jag till Tayson och det tog ännu längre tid och SEN haha tädade jag i badrummet ;) jaaau så har min dag sett ut haha ;) hörs :D hejdå!

Ida!

Hej! Idag har det hänt en sak !!!! Ida MITT får eller lamm är borta hon dog nu i eftermiddag ! ;( men hon har inte mått bra så man kan säga "tur i oturen" för om hon skulle left nu skulle hon fått lida. Men men älskade henne och gör det fotfarande. hörs imorgon ialla fall ;) hejdå!
älskade Ida <3
saknar dig (L)

Shampoo!

Hey! Ja rubriken stämmer när jag kom hem efter skolan kom mamma och sa att vi skulle åka till Anton=farbror för han en av hans kor hade fått kalv så vi skulle titta till den då. Men så skulle jag ta upp mina mjukisbyxor från min fotbolls väska och så kände jag att det var kletit på dom och SJÄLVKLART hade min shampoo flaska gått sönder så det var FULLT med shampoo i väskan haha jaa skit trökit!! xD jepp skola idag ju och den var helt normal xD hörs ;) hejdå!
gammal bild jag har tagit :D

Skolan!

Hi! Skola i dag igen och den var OK tycker jag :D spelar typ nått spel nu och det är skit kul :D hehe jepp :) var hemma innan själv innan med hundarna för mamma och Cornelia var och handlade och lite sånt.....hihi hörs nog ikväll ;) hejdå!

Fotbollsträning!

Hej! Hade fotbollsträning inan ju om somsagt hade vi ju det ute =\ och man kan säga att man blev JÄTTEBLÖT!!!!!!! jepp så frös innan men inte nu ;) :D skola imorgon och ska bli sådär kul men men :P trött nu så hejdå!

Fotbollsträning/Duschning!

Helloouu! Kl 5 sk jag och Cornelia på FOTBOLLS träning och det ska bli kul för vi ska spela utomhus första gången på året :D så fick prova mina uteskor asså fotbollsskor då ;);) hehe dom var jätte små men det får gå ändå jag får köpa nya sen :D hihi ja duschade hundarna innan för vi körde till skogen till pappa och när vi åt i vår stuga var hundarna ute oh när vi kom ut hade dom rullat sig i BAJS!!!!! :P jepp så jag och Cornelia fick duscha BÅDA hundarna :P hehe ses hejdå!

Bröllops Fotografen!

Tjabba! Sorry men skrev inte igår för att jag tittade på Bröllops Fotografen! ;) och den var väll bra tycker jag :D. Igår avmaskade vi ju fåren jag mamma och Rebecka= mammas kompis och när det var ett får kvar fick jag hålla i nätet så den inte skulle smita men fåret typ bara stormade igenom nätet å jag fick släppa det men fåret fastnade i nätet med huvudet så det gick bra ändå kan man säga för då var den still jallafall xD xD men men idag kommer nog Rebecka och Victoria hit och ska fika :) ska bli kul :D hörs hejdå!
Victoria <3

Själv!

Hejsan! Nu sitter jag här själv hemma!......eller a hundarna är ju också här förstås :D gosade med Wille innan men sen kom Molltas och la sig på oss så det gick "SÅDÄR" bra xD xD haha men men imorse var jag ute och gosade med Tayson och Berit, plockade upp ris mamma hade röjt ner och sen åt vi mat och det fick bli spaggeti och köttfärsår och en knäckemacka med sjinka på.....mmmmmmmh!!! hehe jepp fixat på bloggen lite också :D :D hörs sen ;) hejdå!
gammal bild jag har tagit :D
också en gammal bild jag har tagit :D

Internett!

Hello! Jag har inte skrivit idag och igår för det var nått med mitt internett ;) hehe men nu gör jag ju det så "Skit samma" hehe jepp ! såååå trött nu så hejdå!

Skolan!

Tjabba! Skolan idag ju och den varr väll som alla andra daagar tycker jag ;) hehe :D ska kålla sen på Sveriges Mästrkock :D haha jepp...... så hörs imon. hejdå!

Hunnit!

Hello! Jag har inte skrivt på ett tag för jag har inte "hunnut" ;) men men idag sista timmen i skolan satt vi ute och hade MATTE :D det var skit kul :D haha trött nu så hejdå!

Grannarna!

Hi! Var just med grannarna och spelade fotboll och var i skogen ;) "ggoossaaddee med fåren också :D hehehe fick göra disken och plockade in tvätten också ;P men men ;P Ikväll blir det (Sofias änglar) och raggmunkar haha mmmmh :) jag är skiiiit hungrig :P Imorgon slutar vi kl 01.15 :D jippi.....alla andra dagar slutar vi halv 3 :P :P :P :P
hörs. hejdå!

Skolan!

Hejsan hoppsan! Nu har jag kommit hem från skolan, ätit fingor ute på altanen och suttit på taget utanför mitt fönster :D så man kan säga "En underbar dag" helt änkelt ;) ska njuta mer av våren så hejdå!

Fotbollsträning!

Helloouu! Ja som ni ser har jag fixat på bloggen ;) hehe ;) Hade fotbollsträning kl 5 till halv 7 och nu ska jah sova.....hihi ses imorngon ;) :D hejdå!

Kringelholma!

Haj! Nu har ja och Cornelia varit i Kringelholma.........tagit bort ståltråd från skogen, suttit i en kunga och pratt om LIVET haha och sedan började vi gå hem men farmor och farfar kösde hem hoss istället :D hihi så nu sitter jag och fixar lite på bloggen och lyssnar på Bruno Mars :D  ni får se bilder ikväll ;) ses hejdå!

Melodifestivalen!

Hejsan hoppsan! Jaaa Loreen vann på Melodifestivalen :D hehe och ska fixa bloggen imån ;) tycker den är JÄTTE FUL! xD haha hejdå!

Maja+Hanna/ Gardiner!

Hey! Skrev inte igår för jag var med FINASTE MAJA OCH HANNA HELA DAGEN!! det var skiiiiitt kul för Hanna typ satte ner HELA ena benet i sjön så det var skiiit kallt för henne men hon gjorde det INTE med mening hon typ trillade i xD xD hehe aa och idag har jag bytt Gardiner :D och nu skriver jag ett brev till min brev kompis Emma ;).....medans jag väntar på att maten från GRILLEN ska bli klar :D första gången på året vi grillar :) hihi skriver kanske mer ikväll hejdå!
Mina gardiner :D

Lyxfällan!

Helloouu! Nu har jag ätit mat tittst på tv och ska läsa (Livet på en kylskåps dörr) som är en bra bok aktiskt ;) :) hehe syns eller hörs imorgon :) hejdå!
bra bok ;) ;)

Skolan/skype!

Hej! Skola idag var helt perfekt faktiskt....hehe..... MEN nu sitter jag och webbar med Maja och Hanna SSKKIITT kul ;) :D hihi hörs ikväll ;) hejdå!

Skype!

Hey! Har webbat med Maja och tittat på Sveriges mästerkock och det var HHHEEEELLLLTTTTT okej faktiskt hehe ;) Får duscha imårgon bitti ist för jag orkade inte duscha nu ikväll xD på annandag posk sk ajag och min ÄLSKADE KUSIN (OLGA) springa hallarydsloppet på 3,2 km men det fixar vi haha ;) :D ska bli kul! hehe! är supermegajombo trött nu så hejdå!

Maja!

Hejsan! Har inte skrivit på hla dan för jag har varit hos MAJA och det var SSSSKKKKKKIIIIIIIITTTTTTT kul ;);) hehe nu har jag tittat på "MOT ALLA ODDS" och det var bra ;) :) FÖRESTEN!!!......När vi åt kvälls mat sa mamma och pappa att fredagen innan posklovet skulle vi eventuelt åka till (((((((""""""LONDON"""""))))))) ssskkkkiiiitttt jag har aldrig varit där så det sk abli skit kul ;) hehe och mamma sa att vi skulle köpa converse där :D haha:D  är trött nu så hejdå!

Våga!

Det är faktiskt inte så lätt som det ser ut.....att vara sig själv.
Många tycker att det är skit samma hur man är men man märker Alltid skillnad på folk.
Att kunna vara sig själv är någonting man får välja om man vill eller Inte men om någon inte vill så kan man inte hjälpa den mer man har Jallafall försökt.
Det är faktiskt inte så lätt som det ser ut.....att vara sig själv.
Många tycker att det är skit samma hur man är men man märker
Alltid skillnad på folk.
Att kunna vara sig själv är någonting man får välja om man vill eller
Inte men om någon inte vill så kan man inte hjälpa den mer man har
Jallafall försökt.
.....................................................................................................................................................................
It's actually not as easy as it looks..... to be himself.
Many think it's hell how you are but you always notice a difference between people.
Being able to be yourself is something you get to choose if you want it or not but if someone does not want, you can not help the more you have Jalla cases tried.

Sofias änglar!

Helloouu! Nu har jag och min älskade familj tittat på Sofias änglar! ;) jaaoo och det var bra hehe säger jag typ alltid men men hehe xD är skit trött nu så hejdå!

Skolan!

Hello! Som ni vet var det skola idag och det var en helt normal dag fast vi hade typ vikarie idag eller snarare har vi hatt det i 3-4 dar nu för en lärare har lunginflammation och den vi brukar ha var hemma hos sitt förkylda barn men men hehe var ute och fotade lite nu när jag kom hem så ni ska få se bilder ;) ;) :D hihi hejdå!
<3
erkänn dt ser ut som ett sago hus haha när molnen är så ;) xD
Jeeey xD
Jeeey xD
Jeeey xD
Jeeey xD
Sötis <3
Sötis <3
Sötis <3

Fotbollsträning!

Hej! Nu har jag och Cornelia varit på fotbollsträning och det gick väll bra tror jag ;)nu ikväll åt vi räster så jag åt "Tomtegröt" som jag kallar det och dom andra åt kött och potatis ;) Ikväll ska vi eller snarare jag och Cornelia inte vara uppe så länge för vi är SSSÅÅÅ TRÖTTA ;) hehe men men godnatt och sov gått hejdå!

Paus!

Heeeeey! Som ni förstår har jag inte skrivit på ((((((((2))))))) dagar för jag har varit så trött och då har jag inteskrivit ;) mn nu ska jag skriva som vanligt :) :D haha hejdå!

Vad blir det för mat!

Hejsan! Nu ikväll åt vi tomtegröt som jag kallar det och så tittade vi på "Vad blir det för mat" ;) och så har jag ritat ;) somsakt imorgon är det jag och Emma som har roliga haltimman och det ska bli kul ;) hehe är ganska trött nu och får hoppas att jag inte går upp och äter ikväll med för igår kväll satt jag nere i köket och åt flingor kl 10 och sen tog jag upp en banan som jag skulle äta om ja blev mer hungrig men direkt är jag kom upp i rummet åt jag den xD men men hejdå!

Hemkunskap!

Hej! Idag var det hemkunskap och jag, Maja och Felicia var i grupp för att baka pizza och den blev SYVERÄN!!!!! vi älskade pizzan den var jätte god ;) ;) Idag så visade Simon mig och Maja en lapp där det stod: MAJA FIS, EVELINA PRUTT OCH SIMON (BAJS) och sen så skulle jag fråga Maja om hon skulle städa bänken eller läsa bänkbok men istället sa jag: Maja ska du (BAJSA) hahahahahhahaahhahahahahhahahahahahahahahahahahah fatta bara för Simon hade visat oss den lappen fick jag in det ordet i den meningen så jag och Maja skrattade typ ihjäl oss xD xD xD xD
haha aa det var min dag det ;) hejdå!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu