Mot alla odds!

Helluu! Nu har jag tittat på "Mot alla odds" ;) Imorgon är det skola ;P............men............det ska bli kul att träffa bästa Maja <3333 hehe och såklart ska vi ha (vantarna) ;) hhmmmm vet inte vad jag mer ska skriva? xD (JOO) nu kom jag på något haha xD Idag var vi ju och tog kort hos polisen =\ hehe men det var asssss pinamt och vi åt också på Mcdonalds och vi åt chicken mcnuggets och vi drack Fanta hehe  ;) ;) men jag skriver mer imorgon ;) hejdå!

Bästa Maja!

Hey! "FÖRLÅT" för att jag inte har skrivigt på hela dan men i morse var vi i Älmhult och sedan hämtade vi
bästa Maja <333 och sedan åkte vi till polisstationen i Ljungby och jag och Cornelia fick ta nya pass ;) jag såg (AAASSS) ful ut på bbilden ;) hehe och sedan gick jag och Maja på stan i Ljungby och så hittade vi ett par vantar som båda vi köpte som kostade (((((((25))))))) kr ;) haha billigt ;) ;) sen åkte vi hem här så åkte jag och
bästa Maja <3333 skridskor på dammen ;) "SKIT KUL" och där pratade vi ända från "A till Ö" ;) hehe och sedan tog vi bilder ;) i mitt rum hihi ;) men nu har hon åkt hem ;( ;( ;(  men men imån ses vi ju ändå med båda vantarna ;) hehe ;) men jag "LOOOOOVVVVAAAAARRR" att jag skriver ikväll ;) hejdå'!

Sofias änglar!

Hey! Nu har jag tittat på Sofias änglar, chefen undercover och något annat pogram så nu är jag "SSSKKKIIITTT" trött ;) Imån kommer Bästa Maja <333 och vi ska till Växjö eller Ljungby ;) hehe men skriver mer imån ;) hejdå!

Cornelia!

Helloouu! Nu har jag varit ute och åkt skridskor på dammen "IGEN" ! hahah men Cornelia var med också så det blev skit kul!
Cornelia
Du är världens coolaste, sötaste, underbaraste, mest älskvärda syster jag har
och jag kan rabbla upp fler underbara saker med dig
och fast jag kan vara sur på dig
älskar jag dig mer av (något) annat. Jag kommer alltid hjälpa dig om det är något ;)
Jag älskar dig!
I Love you!
Maite zaitut!
Jeg elsker dig!
Ma armastan sind!
Mahal kita!
Rakastan sinua!
Je t'aime!
Quérote!
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
love you sister <333333

C
ornelia
Du är världens coolaste, sötaste, underbaraste, mest älskvärda syster jag har och fast jag kan vara sur på dig älskar jag dig mer av (något) annat. Jag kommer alltid hjälpa dig om det är något ;)
I Love you

Skolan!

Hejsan! Nu har jag varit hemma i ca 1 eller 2 timar ;) jag har ätit flingor och.......hahah ni kanske tycker att jag alltid äter flingor men så jätte ofta ör jag faktiskt det heheh ;) och sen har jag jobbat några sidor i matte boken ;) hihi skriver mer sen ;) hejdå!

Fotbollsträning!

Hey! Nu har jag varit på fotbollsträning och träffade Bästa Maja <33 där och vi skrattade typ hela tiden xD hihi men har också ätit flingor och mjölk till kvällsmat ;) mmmmmmmh xD duschade "också" för en liten stund sen ;) Imorgon är det skola och sen på tisdag är det ju studiedag på skolan så då ska jag, mamma och Cornelia till Växjö eller Ljungby och göra nya pass ;) hehe ;) men men nu ska jag inte babbla så mycket hahahahaha babbel babbel babbel xD xD xD xD xD hejdå!
En (JÄÄTTEE) gammal bild på mig ;)

Bullar/bröd!

Hello! "FÖRLÅT" för att jag inte har skrivigt på (JJÄÄÄÄTTTTEEEEE) länge men igår kväll så blev det jätte sent för vi hade ju gäster så jag gick  och la mig sent och nu idag har vi packat upp "20" st svarta sopsäckar fulla av bröd och bullar och allt man kan äta på ett caffé asså det var gamalt bröd och sånt så man kan inte äta det men allt det ska vi ge till "vildsvinen" så vi har kört ut allt det i skogen hela dagen och nu ikväll så åkte jag och Cornelia skridskor på dammen........det var skit kul ;) ;) haha men men jag (TROR) iallafall att jag kommer skirva ikväll ;) hehe men det kommer jag nog att göra ;) och kl 5 ska jag och Cornelia på fotbollsträning ;) hejdå!

Grannarna!

Hej! Nu har jag  varit med grannarna Erik och Isak och vi hade snöbolls krig ;) xD jag har finat till mig nu ;) ska äta när gästerna kommer och lite sånt ;) ;)  och nu har jag städat undan typ (kebenikajse) av kläder från min fotölj och jag skämmtar inte den var "mega" stor ;).....så det tog lite tid ;) xD men hejdå!

Spotify!

Hello! nu lyssnar jag på music på Spotify och är inne på skype och chattar med en vän ;)
hmmmmm idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag kommer väl på något ikväll kommer jallafall mammas komisar hit och ska äta tre rätters här ;) så man får väl göra sig "FIINN sen lite senare ikväll xD hejdå!

3 hundar!

Hi! Nu imorse nä jag åt frukost med pappas T-shurt på mig kom Anton=farbror och lämnade Atila=hund till oss för att Anton skulle till Danmark på kalas ;) så nu har vi 3 hundar att hålla reda på ;) men nyss var jag och mamma ute med alla tre hundarna och gick en "JÄÄÄÄÄTTTTTTTTEEEEE" lång runda men men det var kul så nu fryser jag om näsan xD Igår kväll duschade jag så nu har jag en fläta i håret som jag snart ska ta väck och då kommer mitt hår vara (Jätte) låckigt xD..........haha bra att veta xD..........(NOOOT) hihi men jag skriver mer lite senare ;) hejdå!
tre sömniga hundar! ;)

Maja och Hanna!

Hejsan! Jag har tyvär inte skrivigt på ett tag men jag har varit med Bästa Maja och Hanna <33 det var (AAAAASSSSSS) kul ;)  vi typ skrattade hela tiden men jag har tyvär inga bilder " ;( " men men ;) ikvääll åt vi räkor, havskräftor och mackor ;) muuuuummmmsssss ;) hihi skriver mer imorgon......;).......I PROMES ;) hejdå!

Andra världs kriget!

Hello! Nu har jag tittat på något pogram om "Andra världs kriget" det var (JÄTTE BRA) ;) hehe mamma är fortfarande på möte men hon kommer väl :) skriver mer imorgon för då är jag inte lika trött som jag är nu :) hejdå!

Burkar!

Hey! Nu har jag varit hemma själv.....eller......inte helt själv hundarna var ju också hemma såklart ;) ;) för mamma var på möte och pappa hämtade Cornelia hos en kompis ;) Då fixade jag disken och plockade i burk lådan och (GGGGGGGAAAAAAAAADDDDDDDDD) vad rörit det var i den lådan ;) asså jag skojjar inte det var kaos i den ;);) haha men nu är pappa och Cornelia hemma igen ;).........men inte mamma ;) men jag kommer skriva lite senare också ;);) hejdå!

Hemkunskap!

Hejsan hoppsan! Igår skrev jag inget inlägg för jag var "SSJJUUKKTT" trött igår kväll ;) men idag har vi hatt (HEMKUNSKAP) ;) det var jätte kul för vi skulle baka sconse men vi skulle vara två och två så då var jag och BÄSTA Maja<3333 i samma grupp och det var (JÄTTE) svårt att göra det till en deg så vi var så fokuserade på degen så vi glömmde blanda i (bakpulver och salt) =\ hihi så det smakade SSSSSKKKKKKKIIIIIIIITTTTTTT!!!!!!!! haha så vi fick äta lite av dom andras scones ;););) hihi xD men men xD men ikväll skriver jag "tror" jag ;) hejdå!

Älmhult!

Hello! Nu har jag varit hemma ca 1 timme sen vi var i Älmhult och handlade och fixa en massa grejer ;) Ikväll ska vi äta pastakarbonada ;) det är "jäääääätttttteeeee" (GOTT) ;) ;) När vi handlade så pantade jag och Cornelia flaskor och ölburkar så vi fick ungifär 5 hundratillsamman men ca 2 hundra kr var ;) ;) Idag var jag i skolan och det var skit (KUL) jag och BÄSTA MAJA <33 hade typ "skrattatack" idag ex när vi gick på dass när vi skulle till maten gick vi in i varsin toa och låste dörrarna men den toaletten jag var inne på hade någon glömmt spola xD xD så jag sprang ut därifrån och väntade på Maja men då kom Millan=städerskan och höll för dörren för Maja så hon kom inte ut så där stod jag och försökte få väck Millan från dörren o Maja var inlåst på dass xD xD xD fast allt var ju på skojj xD hahahahaha hihi hehe :) hejdå!

Skolan!

Hey! Nu har jag tittat på Mot alla ods och det var bra ;) hehe. Imån ska jag till skolan "JIPPI" ;);) ska bli kul ;) hejdå!

Hemma!

Helloouu! Nu är jag hemma själv med båda hundarna för att mamma är i skogen ;);) hihi men det ska nog gå bar jag har gjort min matte o engelska läxa som jag fick förra veckan ;) Idag har jag tittat på film "IGEN" ;) jag har också gätt fåglarna mat ;) Vaknade imårse när familjen gick upp (SVÅRT) att missa ;) "NOOOT" xD hehe mamma kommer nog hem om drygt en timme tror jag ;) ;) så hejdå! 


Maja!

Hejsan! Kommer inte till skolan idag "heller" !! men jag har ju inte ont i halsen eller täpt i näsan som jag har varit igår och jag har ingen feber men fortfarande får jag (INTE) åka till skolan!! Saknar dig Maja <333 och alla erandra i klassen "UTOM" 4:orna ;P .......MEN nu ska jag komma till skolan IMÅN DÅ ;P eller det kanke blir likadant som det blev igår när jag sa så för ni ser ju att jag är hemma idag "MED"!!!!!!! hejdå!

Sofias änglar!

Hej! Nu har jag tittat på Sofias änglar och det var (JÄTTE) bra ;)........men jätte "sorglit" nu är jag jätte trött och ska sova snart ;) så odnatt och hejdå!

Apelsiner!

Hi! Nu har Cornlia kommit hem och vi apelsiner tillsammans hehe aa waw verkligen bra att veta xD (NOOOT) xD
hmmmm vet inte riktig vad jag ska skriva ????? xD men jallafall jag ska verklign till skolan imån.......det har "JAG" bestämt xD och kanske därför jag inte får åka till skolan imån xD joo jag ska någ ordna att jag får det ;) hihi :)
"MOHAHAHA" xD Har jag bara tittat på film och gjort (INGENTING) ;P men det har ändå varit kul att vara med mamma hela dagen ;) hehe ni kanske tycker att det är konstigt men det var det faktiskt ;) ;) ;) men jag skriver mer ikväll "tror" jag xD hejdå!

Skolan!

Hejsan hoppsan! Skiiiiiit nu är kl 7 och vi åker snart till skolan..... I vanliga dagar så nu ska jag vara hemma (HELA) dagen ;P Hehe men men jag får väl så ut denna dagen ;P hehe hejdå!

Trött!

Hejsan! Nu har jag tittat på tv och myst med familjen och nu ska jag sova ;) Jag är väldigt trött nu så jag somnar snart ;) men jag skriver imån ;) I promes ;) ;) Godnatt och hejdå!

Söndag!

Hej! (FFFFFFFFFFFFFFFAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNN)..................får inte åka till skolan imån ;P :( :( :( :( liksom "varför"? jag har det ju så jäkla tråkigt här HEMMA!! skit! Nu ikväll ska vi äta gröt.......JIPPI, mmmmmh! jag älskar den gröten vi ska äta ;) så man kan väl säga att jag är kär i den gröten ;) xD hihi! men jag ska försöka att få mig frisk! ;) Nu ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra men nu så lyssnar jag på music på spotify ;) hehe.
Hade typ feber för ca en kvart sedan så jag var tvungen att ta "Alvedon" ;P JAg var inte häller på fotbollsträningen nu ikväll vid 5 :( :( jag fick inte åka dit när jag var förkyld :( Och sen skulle jag ha varit med BÄSTA MAJA<3333....
nu idag meeeeeeeeeeen såklart fick jag inte det fööööör.....aa ni kan gissa varför ;) hehe så nu är jag så där lagom GLAD (NOOOOT) ;) ville så hhhhiiiimmmmllllaaaa GÄRNA vara med henne IDAG :( :(. Okej hejdå!¨
mig och Maja :)

Gladiatorerna!

Helloouu! Nu har jag precis tittat på "Gladiatorerna" ;) hihi. Idag fotade Cornelia lite och ni ska få se bilderna ;) Jag låvar! xD Vi åt lasange ;) mmmmmmmh haha xDNu är min röst  jätte konstig för att jag är ju (förkyld)......som ni redan vet hehe ;) ganska trött nu så jag ska nog sova snart ;) hejdå!

Twilight!

Hejsan! Nu har jag och Cornelia tittat på Twilight ;) det var jätte (bra) ;) vet inte rikigt vad vi ska äta men det ser jag ju ;) ;) ;) ;) ;) hihi. jag kommer skriva mer ikväll också ;) så...hejdå!
Twilight ;)

Förkyld!

Hey! Förlåt att jag inte har skrivit men vi åt mat utomhus i skogen idag och när jag kom hem duchade jag och nu siter jag i min one-pease ;) hihi ;) Ja rubriken stämmer jag är förkyld.........har ont i halsen och är täppt i näsan ;P
Igår var jag och Cornelia och fotade ju och då har jag gjort ett colage på picasa men jag vet inte om jag ska ha den som header?? hehe ni vet ju inte hur den ser ut...men ni kanske tycker att jag ska byta header nu så länge till den jag gjorde igår??? jag ska skriva ikväll med så ni vet så....hejdå!
xD

Foton!

Hi! Idag är det (fredag) ;) hehe men det har varit en helt vanlig dag idag. Nu ikväll fotade jag och Cornelia ;)  hihi gick väl rätt så bra...............tror jag xD haha jo det gick bra! Vi åt klyftpotatis och älg kött med bea sås ;) hehe det var skit gått och nu ikväll tittade vi på The Voise Sverige ;) ni ska få se några bilder jag och Cornelia tog ;)
I promes! xD hejdå!Fotograf xD: Cornelia
haha lilla jag xD
hehe blää vad ful xD
xD
hihi xD
I am an angel xD
hahhaahhahahahahahah xDso sweet xD..(NOOT)
hejdå!

Naturbilder!

Hey! Nu ikväll var jag ute och fotade lite och så åt vi någon kött gryta och sedan åkte mamma på möte ;) Ni ska också få se bilderna jag tog ikväll ;) Och imorgon är det (FREDAG) "jippi" ;) Nu har jag precis tittat på CSI NY ;) det var skit äkligt ;) haha men hejdå!Hehe papas lilla fina knut xDEtt armband jag fick i julklapp ;)

Bästa Maja!

Hejsan hoppsan! Idag var det en helt vanlig dag ;).......spelade fotboll på rasten, skrattade med "BÄSTA MAJA"! ;), och nu när jag kom hem åt jag flingor och hela familjen åt (fatiga riddarre) haha mmmmh hehe men jag skriver mer ikväll ;);) hejdå!

Älmhult!

Hey! Nu har jag, mamma och Cornelia varit i Älmhult och handlat lite och fixat lite saker ;)
och kl 7 ska mamma ha typ ett möte "HÄR" hemma ;P men jag ska försöka hålla mig undan från alla personer ;P hehe Idag i skolan gjorde vi inte så mycket. Imorse kom (MILLAN) = städerskan och tröstade oss för att vi inte kom med i Vi i femman ;) Hon är aaasss "COOL" hihi men hon är jallafall snäll ;) hehe Ska snart äta wock..... eller jag vet inte hur det stavas men jallafall.....hehe.... ;) men jag kanske skriver (lite) mer ikväll ;) hejdå!

Vi i femman!

Hey! Idag har vår klass varit i Växjö och varit med i VI I FEMMAN......... men det gick inte så bra så vi förlorade med 11-15 ;( ;( men men det var väl inte vår dag idag ;) men vi hade skit!!!!......kul i bussen ;) Med Felle, Maja.N, Maja.D, Dascha, Hanna och Erica ;) ;) vi åt chips och hade almält kul ;) hehemen godnatt och hejdå!

Picnik!

Helloouu! Nu sitter jag och väntar på att picnik ska laddas klart ;) ååh vad jobigt ;) hehe och så skypar jag med Cornelia ;) konstigt eller hur men vi har gått och lagt oss så då gör vi det xD Imån är det VI I FEMMAN =\ xD nej det ska nog gå bra!...................................tror jag xD men ska nog sova snart godnatt ;) hejdå!

James Morrison!

Hey!......Igen! hehe nu har jag hittat en till låt som jag bara "ÄLSKAR" ;)....... Många youtube låtar på bloggen haha ;) xD men titta på denna låten ;) jaaaaagggg låvar att det är bra ;)...... tror jag hehe nej den är faktiskt bra;) hejdå! 

Träslöjden!

Hello! Kom nyss hem från skolan och jag har varit med om en läskig och rolig grej!!! hör här:
I min skola finns det en lärare som är skit elak och sträng! aa så var jag och Maja i träslöjden och gjorde klart vår maskot som vi ska ha till VI I FEMMAN imån och då kom Felle in och ville vara kvar med oss och titta vad vi gör, fast hon inte fick. Och sedan gick jag och Maja in i ett litet rum typ i träslöjden för att blåsa med en hårfön till att torka det vi nyss hade målat  ;) men då kom den dära läraren in i träslöjden till oss så Felle fick snabbt krypa under bänken och jömma sig där för läraren! Men läraren såg ju INTE henne så när jag och Maja var klara med det vi hade gjort var ju läraren kvar och hon skulle ju låsa salen när vi gick så Felle var ju kvar i träslöjden och läraren låste ju och gick där ifrån med mig o Maja in i klassrummet men efter en stund så kom Felle in i klassrummet innan läcktionen hade börjat så ingen märkte ju att hon var borta men Felle hade kommit ut ur träslöjden för hon kunde ju komma ut innifrån salen för det fanns ju ett lås där inne också ;) men så hon kom ju ut som tur var
xD xD xD xD xD xD xD xD
SSSKKKIIITTT vad läskit det var för om läraren hade uppmärkt Felle hade vi fått aaaaaaaaaaaaasssssssssssssssss
(MYCKET) skäll!!!!!! hahahaha hejdå men jag skriver mer ikväll ;) hejdå!

Youtube + fotbolls träning!

Helloouu! Nu har jag varit på fotbolls träning, duschat ätit och nu lyssnar jag på Bryan Adams ;)
(Everyting I do) do it for you är skit bra! hehe ni kanske tycker att jag har dålig smak med den är faktiskt SSSSKKKKIIIITTTT bra! Lyssna på den! xD Imorgon är det modag och skola igen och på TISDAG ska min klass vara med i VI I FEMMAN då ska vi äta pizza i skolan först och sedan åker vi till Växjö till radion ;) SÅ kl 17:00 kan ni lyssna på radion och höra det!!!!!! NI MÅSTE LYSSNA!!!! hehe men hoppas att det går bra! hejdå!


Kodmallar!

Hejsan hoppsan! Nu har jag fixat bloggen lite med att ändra header och lite sånt ;) Jag åt mat för ca 30 minuter sedan. Och vi åt fisksoppa ;) Jag har varit ute med hunden oh tänkte ge fåren en ny saltsten men vi hade ingen kvar så det blev inte mer med det och nu sitter jag här i min säg och gör INGENTING!!!! haha nej men jag kommer väl på något snart. Jaaa Cornelia åkte iväg till en kompis och pappa är i skogen så det är bara jag, mamma och hundarna kvar hemma ;) sen tror jag att jag ska läsa lite ur en bok jag fick av mamma o pappa i julklapp och den heter RUM 213 hehe men den är faktiskt skit bra!!! hehe hejdå!

Spotify!

Hey! Nu sitter jag och lyssnar på låtar på spotify och det har jag typ gjort heeelllaaaa morgonen ;) men just NU sitter jag och lyssnar på Rihanna  och låten We found love ;) men jag skriver mer Ikväll tror jag ;)


Knapp jävel!

Hello! Igår hjälpte Anton mig med min data och felet var bara att det fanns en knapp vid sidan av datorn som jag hade råkat klicka på =\ haha sssssååååå "smart" jag är.......(NOOT) xD men men jag får väl vara glad över att internettet funkar nu haha. Idag ska jag inte göra så mycke men det blir väl NÅGOT iallafall ;) hejdå!

Internett!

Hey! Nu har jag försökt att få tillbaka internett som slutade fungera på min data, men jag ville bara säga att jag kansle inte kommer att blogga på ett liiitet tag.... men jag ska fråga Anton om han kan hjälpa mig med det, Anton är allstå min farbror ;) men hejdå så länge! 

Amanda Fondell!

Hey! Här är en låt som jag tycker väldigt mycket om ;) hejdå!

Trött!

Hey! Nu äe jg så trött så jag somnar snart haha så jag för skriva mer imån efter skolan ;) godnatt och hejdå!

Kryddbullar!

Helloouu! Nu har jag varit hemma ca (en halvtimme) tror jag och när jag hade kommit in från bussen till huset så åt jag "kryddbullar" mmmmh haha men det är liksom inga kryddiga bullar det är liksom hhhmmmm eller det var inget xD jag kan inte förklara xD hejdå! och föresten jag har några bilder jag har tagit som ni kan titta på ;)
hejdå!

Godnatt!

Hejsan! jag måste sova nu så jag orkar skolan imån hejdå!

Kl: 02.45!

Hej! förlåt att jag inte skrev igår kväll ;) jag var så j*kla trött men ändå hade jag inte somnat förns kl: 02.45 =\ så man kan väl säga att jag har varit lite (sosig) idag haha xD Idag kom Karina från Radio Kronoberg till skolan och intervjuvade några från klassen. Bara för att vi kom men i Vi i femman så på "tisdag" nästa vecka åker vi till Växjö och är men i radio ;);););).........MEN vi är ju en klass nu med fyrorna ;P och då är dom tvungna att också följa med på det som VI är med på AAAAAHHHHH jag kan nog säga att våran klass är as sura haha men jag fattar bara inte varför det är ju VI som är femmor och inte DOM!!!!! xD Idag efter skolan hämtade mamma mig och vi åkte in på IKEA och köpte några lampor.....haha......och vi handlade lite äpplen och drickjoggy på Willy:s ;) haha menmen xD
okej IDAG tror jag faktist att jag skriver ikväll hah men vi får se ;) ska äta Tacogryta jag har aaaallllllldddddrrrrriiiiiigggg ätitt det innan haha men vet någon vad det är så kan ni KOMENTERA haha ;)
hejdå!

Första skoldagen!

Helloouu! Nu har jag nyss kommit hem och ätit flingor o mjölk mmmmh haha..... Idag var det första skoldagen och vi hade Tommy som lärare och vi träffade också vår blivande lärare som vi ska ha nästa vecka Ellekari aaaa jag vet ett jätte konstigt namn menmen haha.Nu sitter jag med min fillt och lyssnar på Rihanna ;) aaa ag fryser jäääätte mycket haha men jag blir nog snart varm ;). Idag bytte vi plattser iskolan så (nu) sitter jag emmelan Alva och Albin ;P haha aa men det går väl bra........ "tror" jag hihi ;P men jag kommer skriva mer Ikväll ;) hejdå
Helloouu! Nu har jag nyss kommit hem och ätit flingor o mjölk mmmmh haha..... Idag var det första skoldagen och vi hade Tommy som lärare och vi träffade också vår blivande lärare som vi ska ha nästa vecka Ellekari aaaa jag vet ett jätte konstigt namn menmen haha.Nu sitter jag med min fillt och lyssnar på Rihanna ;) aaa ag fryser jäääätte mycket haha men jag blir nog snart varm ;). Idag bytte vi plattser iskolan så (nu) sitter jag emmelan Alva och Albin ;P haha aa men det går väl bra........ "tror" jag hihi ;P men jag kommer skriva mer Ikväll ;) hejdå!

Foton!

Hey! Jag fotade iallafall idag så "titta" ;) Idag har jag hickat 3 gånger....jag hickar typ alltid nu hehe.......bra att veta haha (NOOOT) xD skola imån (jippi)...... tror jag men som jag sa innan det ska bli kul att träffa Maja ;) duschade för 5 minuter sen så nu ska jag gå och lägga mig tror jag ;) hah. Undra vad jag ska ha på mig imån i skolan hehe men det ser vi ju imån haha. Godnatt o hejdå!tokig Berit xDBeritBeritWille och AliziaWille och AliziaWille

Sista dagen!

Hejsan! Idag är det sista dagen på lovet :P haha nej men det ska bli rätt så kul att gå till skolan ;) det ska iallafall bli super kul att träffa Maja fast jag har träffat henne på lovet ;) Idag fick jag brev av Maja ;) men jag kommer inte säga vad det stod i det hihi ;) har just hjälpt mamma med att flytta lite möbler och sånt ;) Idag har jag stor städat mitt rum det blev bra tycker jag hehe Cornelia åkte för en stund sen till en kompis men det var ändå skönt att vara hemma ;) jag kommer skriva mer ikväll när jag har gått och lagt mig ;) hejdå!

Fota!

Hello! Nu har jag ätit frukost ;) Imorse blev jag väckt av pappa för han tyckte att jag hade sovit länge nog hehe men nu ska jag nog ut och fota lite tror jag..... jag får se men det står väldingt högt upp på listan iallafall hihi.
Men jag skrive mer ikväll istället för då har jag ju gjort lite mer än vad jag har gjort nu! haha ;)
hejdå!

Hemma!

Hej! jag har bärettat var jag har gjort nu i hälgen för jag kunde inte skriva i bloggen hos mormor o morfar;) Idag vaknade jag av att två åriga Alfred kom in i varagsrummet där jag och Cornelia låg och sov..... han körde med en liten traktor dit och sedan ville han gå upp på övervåningen för han trodde väl att jag och Cornelia var där, han hade inte sätt oss xD och sedan när han såg oss gick han framm till mig och försökte trycka in sin napp i min mun haha usch! xD men sedan åt vi frukost och sedan gick jag och Cornelia tillbaka till mormor o morfar. Sen åkte vi till våra kusiner Olga o Tekla och åt lunch där och jag och Cornelia spelade kort med dom..... något om att man skulle ljuga och bli av med alla sina kort haha men det är inte så lätt att förklara hur vi gjorde haha xD men "sen".... mycke (sen) haha.....men sen åkte vi hem, jag och mamma hemtade också hundarna som hade varit hos Anton ;) hejdå!Alfred detta åretb;)Kian för ca ett år sen;)
Kian detta året ;)Frank detta året ;)

Den 7/1!

Helloouu! I lördags gjorde jag inte så mycket jag passade barn, åt tre rätters middag hos Mankan och Josse på kvällen och sedan sov jag och Cornelia över hos dom ;) det var jätte kul  hihi ;). hejdå!

Den 6/1!

Hey! I fredags hade vi typ en "mini" jul haha då fick jag en
svartvitsjal,
armband,
filt och ett
pressentkort på Lindex.... sen fick jag och Cornelia två paket tillsammans och det var ett stativ till både kameran och filmkameran och en väska till filmkmeran ;) inte så mycket men jag har ju fått paket innan ;) vi åt sedan julbord IGEN haha men det var ingen slacks "matro" det var 3 småbarn som skrek husteriskt haha men det gick väl ändå. Nu sitter jag och tittar på (Bamse) men Alfred för han ska sova snart haha men jag har ändå inget annat att göra så detta funkar väl. ;) men hejdå!
Hey! I fredags hade vi typ en "mini" jul haha då fick jag en
svartvitsjal,
armband,
filt och ett
pressentkort på Lindex....för 300 kr ;) sen fick jag och Cornelia två paket tillsammans och det var ett stativ till både kameran och filmkameran och en väska till filmkmeran ;) inte så mycket men jag har ju fått paket innan ;) vi åt sedan julbord IGEN haha men det var ingen slacks "matro" det var 3 småbarn som skrek husteriskt haha men det gick väl ändå. Nu sitter jag och tittar på (Bamse) men Alfred för han ska sova snart haha men jag har ändå inget annat att göra så detta funkar väl. ;) men hejdå!

Den 5/1!

Hejsan! i torsdag åkte vi ca kl 1 eller 2 till mormor och morfar. När vi hade kommit enbit satte jag och Cornelia på en Ensam hemma film haha den var skit bra sedan somnade jag xD. När jag vaknade tittade Cornelia Twilihgt så jag hoppade in i filmen och tittade klart på den haha. När vi kom fram hade jag och Cornelia sommnat den sista biten. Och sedan åt vi tacos IGEN hahaha men men xD. Nu sitter jag och tittar på någon deckare..... jag vet inte riktigt vad det är haha xD men nu ska jag inte göra något annat tror jag ;) Och imorgon bitti träffar vi Mankan och Josse och kanske Peter och Tina tror jag haha och då ska vi fira jul en gång till här uppe. När jag klippte mig i torsag så klippte jag bara topparna jag ville inte klippa så mycket;) hejdå!
Hejsan! i torsdag åkte vi ca kl 1 eller 2 till mormor och morfar. När vi hade kommit enbit satte jag och Cornelia på en Ensam hemma film haha den var skit bra sedan somnade jag xD. När jag vaknade tittade Cornelia Twilihgt så jag hoppade in i filmen och tittade klart på den haha. När vi kom fram hade jag och Cornelia sommnat den sista biten. Och sedan åt vi tacos IGEN hahaha men men xD. Nu sitter jag och tittar på någon deckare..... jag vet inte riktigt vad det är haha xD men nu ska jag inte göra något annat tror jag ;) Och imorgon bitti träffar vi Mankan och Josse och kanske Peter och Tina tror jag haha och då ska vi fira jul en gång till här uppe. När jag klippte mig i torsag så klippte jag bara topparna jag ville inte klippa så mycket;) shitt vad långt inlägg hehe xD hejdå!

6 timmar!

Hellouu! Nu har jag ärit frukost och klätt mig för att åka till Osby för att klippa mig "jippi". Sedan drar vi  upp till mormor o morfar men de är inte säkert att jag skriver när jag är där.... det får vi se "då" om jag kan ansluta till Internet hejdå! ;)

KronJuvelerna!

Hey! tittade just på KronJuvelerna.... den var skit sorjlig, men den var ändå skit bra haha asså seriöst den var skit bra ;) imorgon ska jag upp tidigt eftersom jag ska klippa mig kl halv tio =/ haha nej det ska nog gå bra xD  vi hörs hejdå!

Farmor och farfar!

hej! nu har farmor och farfar varit här och fikat, vi åt äppelpaj mmmmh haha men nu ska jag packa inför resan till mormor o morfar jag ska ha med mig dator dit så jag kommer skriva där med tror jag ;) hejdå!

Frukost!

Helluu!! Nu har jag ätit frukost, det fick bli flingor och mjölk..... inatt blåste det som in i jag kunde knappt sova. Men men det komer ju fler nätter xD haha. Men imorgon ska jag klippa mig vet inte riktigt hur det ska bli men det ser vi ju imorgon ;) efter jag har klippt mig ska vi åka upp till mormor o morfar "jippi" haha men det var länge sen nu. Men idag ska jag inte göra så mycket...  det blir väl mäst att vara på rummet vid datan eller nått sånt ;) haha men "Hejdå" ;)

Ny header IGEN!

Hejsan! Nu ha jag nyss gjort en header men ska ladda upp den på bloggen imån;) blev faktiskt nöjd med den ;)
guuuud nu är jag trött å jag ska sova nu ;) godnatt!

teman och headers!

Hej! Ehh nu har jag precis fixat en ny design på bloggen den var skit jobbigt och det tog as lång tid.....
haha men nu ska jag snart ner och äta tacos mmmmm, haha xD men skriver mer ikväll ;) hejdå!

Bränndamandlar!

Hejsan! Nu har jag gjort bränndamandlr och dom blev jätte goda haha dom var igentiligen till mormor i julklapp från mig för jag har inte köpt något till henne... hah men på torsdag ska vi till mormor o morfar och då kommer mormor få mina bränndamandlar ;) men nu ska jag inte babbla mer haha hejdå!

Gegga!

Helloo! var ute hos fåren och gav dom vatten imåste men sen skulle jag ge dom lite hö.... men jag hade på mig mina vardagsskor och man kan väl säga att jag klev i massa gegga och så var skorna helt skitiga så jag fick tvätta av dom när jag kom in för mamma blev typ sur för jag hade andvänt dom där ute hos fåren xD men nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på Idolskivan....... den är aaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssss bra!!!
jag skriver mer ikväll när jag har gått och lagt mig ;) hejdå!

problem!

Hej! ja rubriken stämmer jag kom inte inte på min blogg det var något problem med lösenordet eller något haha.
Nu ikväll tittade jag och familjen på kronjuvelerna, den var bra fasst lite konstig xD
nu är jag inne på Skype och chattar med Cornelia..... haha kan låta lite konstigt för vi är ju i samma hus men nu på kvällarna gör vi det när vi har gått och lagt oss. På torsdag ska jag klippa mig i Osby :) och efter det ska vi åka till mormor och morfar....det tar typ & timmar dit men det ska bli kul att träffa alla där uppe. :) Vi ska typ ha en mini jul där för dom har vi ju inte ju inte gätt deras julklappar än haha men men de ska bli kul. Haha guuuud vad jag babblar haha God Natt ;)

Välkomna!

Hejsan! jag som driver denna blogg heter Evelina Wallden och jag hoppas att ni kommer gilla denna blogg. Och ni får hjärna komenterar min blogg, ni kan också tipsa era vänner om denna blogg ;) hejdå!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu